Na poti ustvarjanja odličnega izdelka za nego doma in perila s kakovostjo na najvišji ravni, smo iskali navdih v naravi, od koder se je rodilo tudi ime novih ekoloških a hkrati učinkovitih čistil slovenskega porekla NANA – NAVDIH NARAVE

Imamo srečo, da živimo v tako lepem delu sveta, kot je Slovenija. Obenem pa zaradi trenutne lepote ne vidimo v prihodnost. Kot pravi stara modrost, je danes potrebno poskrbeti za jutri. Zato vas vabimo, da se nam pridružite in poskrbite za nego vašega doma in perila učinkovito in ekološko, ter s tem prispevate k ohranitvi lepega okolja in svetle prihodnosti za nove generacije.

Navdih narave

NANA prednosti

Odlična ekološka
učinkovitost

Če ste se doslej pri čiščenju izogibali ekoloških čistil, boste NANA izdelke uporabljali navdušeni. NANA je namreč tista, ki popelje čistočo in prijaznost do vsega naravnega na višjo stopnjo – do visoke učinkovitosti, pri tem pa še vedno spoštuje potrebe čiste narave

Ugodna
cena

Pomembna usmeritev pri razvoju NANA izdelkov nam je poleg visoke kvalitete, učinkovitosti in strogih ekoloških standardov, bila tudi sprejemljiva cena za potrošnika.

ECOLABEL
certifikat

Evropski certifikat za okolje je certifikat, ki ga je Evropska unija vpeljala v svoj pravni red že leta 1992, njegovega pridobitelja pa zavezuje k trajni strategiji varovanja okolja v največji možni meri v celotnem življenjskem obdobju proizvodov oziroma storitev, ki jih ponuja tržišču.

Vse površinsko aktivne snovi v NANA izdelkih so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive.

Dodane dišave v NANA izdelkih so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks). V izdelkih z Ecolabel certifikatom so lahko samo dišave z IFRA kodeksom.

Barvila dodana Ecolabel izdelkom se ne smejo kopičiti v organizmih. V NANA izdelkih uporabljamo barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.

Potrjena učinkovitost NANA izdelkov je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi. Ecolabel certifikat odlikuje le najučinkovitejše izdelke.

Privlačna NANA embalaža je narejena iz embalaže. Uporabljamo reciklirano embalažo, da zmanjšamo ogljični odtis naših izdelkov in spodbudimo recikliranje.

NANA izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora.

Izdelki NANA so temeljiti v čiščenju in nežni do vsega naravnega. Privlačna embalaža je reciklirana. Bogastvo pa je v njeni vsebini: biorazgradljivo, učinkovito in dišeče.

100% garancija na zadovoljstvo
(v primeru, da z NANA izdelkom niste zadovoljni vam povrnemo denar).

Prijavite se to
na naše E-novičke

Play Video

Razvoj uporabe ekoloških izdelkov v gospodinjstvu za nego doma in perila poteka že več kot 50 let, a kljub temu je še vedno zelo visoka prisotnost čistil in izdelkov za nego perila, ki škodujejo naravi in našemu zdravju tako s svojo vsebino kot embalažo. In to velja tudi za Slovenijo! ČAS JE ZA SPREMEMBO.

NANA je rojena za vpliv na spremembo, za učinkovitost in čistočo, tako domov kot narave. Zavzema se za visoko kakovost in skrb do okolja.