Nana, v kopalnici - učinkovita in ekološka pomoč pri čiščenju kopalnice in WC školjke

Kopalnica je zelo poseben, predvsem pa čistoči namenjen prostor v našem domu in kot tak zahteva posebno pozornost. Zaradi obilne vlage je kraj, kjer se hitro razvijejo plesni, glivice, bakterije ali virusi. Vse to nam lahko povzroči resne zdravstvene težave. Zato je še posebej pomembno, da dobro in redno skrbite za čistočo vaše kopalnice.

Najbolj izpostavljeni so vsekakor deli okrog kopalne kadi, tuš kabine ali lijaka. Priporočamo vam, da omenjene predele vsak večer vsaj obrišete s suho krpo. Enkrat na teden pa temeljito očistite vse površine. Kamen, ostanki šampona in umazanija se nabirajo tudi na tuš kabini in kadi. Ta umazanija je včasih zelo trdovratna in jo težko odstranimo. Današnji potrošniški trg nas (precej uspešno) prepričuje, da doma ne moremo očistiti drugače kot z njihovimi nasilnimi kemičnimi čistili, ki nam po čiščenju tako dražijo nos, da ves čas kihamo. Glede na to, da je kihanje način, kako se telo znebi klic in nezaželenih vsiljivcev v dihalih, nam to zagotovo veliko pove, mar ne? Ne! Linija čistil za kopalnico NANA ponuja naravi prijazno, učinkovito, predvsem pa ekološko rešitev za vse vaše težave!

Nasveti za ekološki in zabaven pristop k čiščenju vaše kopalnice

Kopalnica. Prostor, za katerega si želimo, da je brezhibno čist v vsakem trenutku. Prostor, kjer smo brezkompromisni do umazanije. Vendar pa se v poplavi najrazličnejših čistil za kopalnico, ki bi nam pomagala pri doseganju tega cilja, res ni težko izgubiti. Čistilo za steklo, za keramiko, za odstranjevanje kamna, za ploščice, za stranišče …

In ne samo to! Večina močnih in učinkovitih čistilnih sredstev za čiščenje kopalniških površin, ki jih lahko kupimo v trgovini, vsebuje nevarne kemikalije. Nevarne snovi, ki jih najdemo v večini čistil vplivajo na zdravje ljudi in okolje v vseh fazah njihovega življenjskega kroga: med proizvodnjo, skladiščenjem, prevozom, distribucijo in prodajo, uporabo in pri odlaganju, ko postanejo del odpadkov.

Prav fosfati, ki se nahajajo v mnogih čistilih, so eden od najhujših krivcev onesnaževanja podtalnice, rek, jezer, oceanov,.. Poleg tega vsebujejo običajna čistila še fenole (ki rušijo hormonsko ravnovesje v telesu in zmanjšujejo reproduktivne sposobnosti), biocide (dražijo kožo in sluznico ter slabijo imunski sistem); triklorsan (škodljiv tudi za vodno okolje); …

Ko se odpravimo na lov za okolju in zdravju prijaznimi čistili za kopalnico, marsikdo od nas sploh ne ve zares, kaj naj išče … Ljubitelji narave in borci za čistejše okolje vedo kaj iskati – ekološka čistila, ki se ponašajo z evropskim znakom za okolje ECOLABEL, znanega tudi pod imenom “okoljska marjetica”.

Ecolabel je tisti krovni in splošno prepoznani certifikat, ki označuje, da je storitev ali izdelek kakovostnen ter prijazen okolju in ljudem. Vsekakor je dobro poznati nekaj skrivnosti, povezanih z ekološkim čiščenjem, saj je to precej bolj prijazno do vašega zdravja in zdravja vaših najbližjih, seveda pa tudi do okolja. Prav zato je tudi vse več tistih, ki se odpovedujejo uporabi klasičnih čistil, saj se zavedajo številnih tveganj, ki jih takšna čistila povzročajo.

Ali ste vedeli? S povsem naravnimi čistili očistite svoj dom enako kvalitetno ali celo bolj, kot s kemičnimi čistilnimi sredstvi. Z ekološkimi čistili za kopalnico in WC školjko linije NANA, lahko svojo kopalnico očistite učinkovito, temeljito in ekološko. Le bleščeče čisto je dovolj čisto!

Za čisto ogledalo je najboljša naravna izbira ekološko čistilo za steklo BLEŠČEČE ČISTO, linije Nana. Gre za učinkovito, okolju prijazno in biorazgradljivo čistilo, ki je na voljo v reciklirani embalaži.

Kako sproščen je pogled skozi čisto okno … Nana ekološko čistilo naravnost obožuje čiščenje prstnih odtisov, prahu, mastnih in vseh ostalih madežev, ki se prehitro znajdejo na steklenih površinah. In ne pozabimo na ogledala v kopalnici in steklene površine v kuhinji, otalih bivalnih prostorih in tudi v avtomobilu.

Sijoč videz in čisto kad, umivalnik, ter bleščeče pipe lahko preprosto dosežete z linijo ekoloških čistil za kopalnico in vodni kamen NANA:

Z Nana čistilom za kopalnico boste umazanijo in vodni kamen odstranili nežno, a učinkovito, hkrati pa odgovorno do okolja in našega zdravja. Adijo vodni kamen, dobrodošel nežen vonj po zelenem čaju!

Z Nana čistilom za kopalnico boste umazanijo in vodni kamen odstranili nežno, a učinkovito, hkrati pa odgovorno do okolja in našega zdravja. Adijo vodni kamen, dobrodošel nežen vonj po limoni!

Z Nana čistilom za kopalnico boste umazanijo in vodni kamen odstranili nežno, a učinkovito, hkrati pa odgovorno do okolja in našega zdravja. Adijo vodni kamen, dobrodošel nežen vonj po divjih cvetovih!

Straniščno školjko lahko učinkovito očistite z linijo ekoloških čistil za čiščenje WC školjke NANA:

Nana čistilo za WC školjko temeljito očisti in prijetno odišavi z vonjem SIVKE. Zaradi priročne embalaže je čiščenje še enostavnejše. Priporočamo sprotno in redno čiščenje.

Nana čistilo za WC školjko temeljito očisti in prijetno odišavi z vonjem LIMONE. Zaradi priročne embalaže je čiščenje še enostavnejše. Priporočamo sprotno in redno čiščenje.

Nana čistilo za WC školjko temeljito očisti in prijetno odišavi z vonjem SVEŽEGA BORA. Zaradi priročne embalaže je čiščenje še enostavnejše. Priporočamo sprotno in redno čiščenje.

NARAVNE DIŠAVE

EKOLOŠKA BARVILA

BREZ TESTOV NA ŽIVALIH

RECIKLIRANA EMBALAŽA

Ali ste vedeli? Domača kopalnica nam poleg varnosti in udobja ponuja predvsem osvežilna in čista doživetja. V povprečju vsak od nas obišče kopalnico 6 do 7 krat dnevno.

Po temeljitem čiščenju vseh drugih kopalniških površin pa nikakor ne smemo pozabiti na tla in v nekaterih primerih tudi s ploščicami obložene stene. Za čiste ploščice brez lis je linija univerzalnih čistil za vse površine NANA, vedno prava izbira:

Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo univerzalno čistilo je primerno za pralne površine vseh vrst. Površine bodo učinkovito očiščene, prostor pa prijetno odišavljen z nežnim vonjem zelenega jabolka. Embalaža je reciklirana.

Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo univerzalno čistilo je primerno za pralne površine vseh vrst. Površine bodo učinkovito očiščene, prostor pa prijetno odišavljen z nežnim vonjem zelenega čaja. Embalaža je reciklirana.

Ali ste vedeli? Ekološka univerzalna čistila iz linije izdelkov NANA, so pripravljena za uporabo, po potrebi pa jih lahko tudi dodatno redčite. Učinkovito in okolju prijazno čistijo tla in vse pralne površine ter ne puščajo lis.

Če ste se doslej pri čiščenju izogibali ekoloških čistil, boste po NANA izdelkih posegli z navdušenjem. Izdelki NANA za čiščenje kuhinje in posode so namreč tisti, ki popeljejo čistočo in prijaznost do vsega naravnega na višjo stopnjo – do visoke učinkovitosti.

Postanite del NANA zgodbe, v borbi za čisto prihodnost niste sami!

Morda se vam zdi, da vaše malo ekološko čiščenje ne bo rešilo planeta, a vam je kljub temu lahko v zadovoljstvo zavedanje, da delate za naravo vsaj nekaj. Saj veste kako pravijo – če želimo spremeniti svet, moramo najprej začeti pri sebi!

Naša NANA misija je do leta 2025 doseči, da se v Sloveniji uporabljajo samo ekološka čistila in pralna sredstva, ter s tem postati zgled vsemu svetu.

Ne moremo spremeniti celega sveta, lahko pa naredimo svoj delček. Skupaj nam bo uspelo! Ukrepajmo danes, za boljši jutri!

Od vsakega prodanega izdelka namenimo …

5

centov

… za Botrstvo za otroke iz družin v stiski!