Nana, učinkovito in ekološko za boljši jutri!

Želja po pristnejšem in bolj naravnem načinu življenja je v naši družbi vse bolj prisotna in prodrla je tudi na področje čistil. Na poti, da dosežejo skupni cilj za okolje, naravo in boljši jutri, je slovenska ekipa strokovnjakov iskala navdih v naravi.

Skupni cilj so seveda tudi dosegli, v obliki odličnih izdelkov za nego doma in perila s kakovostjo na najvišji ravni NANA – NAVDIH NARAVE.

Gre za linijo novih ekoloških in hkrati učinkovitih čistil slovenskega porekla s certifikatom Ecolabel. Z izdelki NANA tako čistite ekološko, učinkovito in s stilom!

Širok spekter ekoloških in učinkovitih čistil NANA obsega:

Izdelki NANA so temeljiti pri čiščenju in nežni do vsega naravnega. Privlačna embalaža je reciklirana, bogastvo pa se skriva v njeni vsebini – biorazgradljivo, učinkovito in dišeče.

Neekološka čistila puščajo sledi na našem okolju in nas samih ...

Onesnaževanje okolja je vedno bolj odmevna tema tudi v medijih, saj s svojim nepremišljenim početjem resno ogrožamo naš planet. Mnoge institucije se že borijo s tem perečim problemom, ki bo na dolgi rok nepopravljivo vplival na naš “boljši jutri”. Zavedati se moramo, da ogrožamo našo naravo in tako tudi sebe. Vsi živimo v istem košu in vsi pijemo isto vodo. Razlika je le v tem, da se eni tega zavedajo bolj kot ostali.

Zakaj je tako? Iz našega vidika je stvar precej preprosta – živimo v Sloveniji. In res imamo srečo, da živimo na tako lepem koščku našega planeta. Obenem pa zaradi vse te lepote težko vidimo v prihodnost.

Čeprav se nam zdi, da v današnjem svetu živimo vedno bolj kakovostno ima početje početje in posledično vpliv povprečnega prebivalca našega planeta, prav zaradi tega “kakovostnega” življenjskega sloga, tudi slabe plati. Stranski produkt današnje potrošniške družbe so namreč odpadki vseh vrst in onesnaževanje okolja z vseh vidikov – tudi s kemikalijami v neekoloških čistilih.

Razvoj uporabe ekoloških izdelkov v gospodinjstvu za nego doma in perila poteka že več kot 50 let, a kljub temu je še vedno zelo visoka prisotnost čistil in izdelkov za nego perila, ki škodujejo naravi in našemu zdravju tako s svojo vsebino kot embalažo. In to velja tudi za Slovenijo!

Eden od najhujših krivcev onesnaževanja podtalnice, rek, jezer, oceanov,.. so prav fosfati, ki se nahajajo v mnogih čistilih. Le ti po vstopu v vodo delujejo kot gnojilo, kar povzroča razraščanje alg, ki ob čezmerni količini uničujejo življenje v vodi. Poleg tega vsebujejo običajna čistila še fenole (ki rušijo hormonsko ravnovesje v telesu in zmanjšujejo reproduktivne sposobnosti), biocide (dražijo kožo in sluznico ter slabijo imunski sistem); triklorsan (škodljiv tudi za vodno okolje); …

Ali ste vedeli? Okoljski strokovnjaki opozarjajo, da povprečno gospodinjstvo razpolaga s 62 strupenimi kemikalijami, ki smo jim izpostavljeni redno – od ftalatov v sintetičnih dišavah, do škodljivih hlapov v čistilih za pečice. Sestavine v običajnih gospodinjskih izdelkih so povezane z astmo, rakom, reproduktivnimi motnjami, motnjami hormonskega ravnovesja in poškodbami živčnih tkiv.

... z učinkovitimi in okolju prijaznimi izdelki NANA, ni tako!

Pri izdelkih NANA jemljejo naslov ”navdih narave” brezkompromisno. Bližnjic ni. Od ekstrakcije prvih surovin do konca uporabe izdelka. Naši izdelki ne puščajo sledi na našem prelepem zelenem planetu in prebivalcih. NANA je rojena za vpliv na spremembo, za ekološko učinkovitost in čistočo.

Z ekološkimi čistili NANA, se zavzemamo za visoko kakovostno čiščenje in hkrati skrb do okolja. Okolje namreč ni naše, niti ni od naših staršev, temveč smo si ga sposodili od naših otrok, najmlajših. Poleg čistega okolja je potrebno vsem otrokom vrniti tudi svetlo prihodnost.

Zakaj izbrati ekološka čistila NANA z Ecolabel certifikatom?

Ste že kdaj poskusili čistiti stanovanje ali oprati svoje perilo z ekološkimi čistili, pa vas rezultat preprosto ni prepričal? Nato ste to idejo opustili in spet postali zvesti ne tako zelo ekološkemu, vendar učinkovitemu čistilu, ki ste ga uporabljali prej?

Če ste se doslej pri čiščenju izogibali ekoloških čistil, boste po NANA izdelkih posegli z navdušenjem. Izdelki NANA so namreč tisti, ki popeljejo čistočo in prijaznost do vsega naravnega na višjo stopnjo – do visoke učinkovitosti. Visoka učinkovitost ekoloških čistil NANA pa ne sklepa kompromisov na račun čiste narave.

To pa še ni vse! Pomembna usmeritev pri razvoju NANA izdelkov nam je bila poleg visoke kvalitete, učinkovitosti in strogih ekoloških standardov, tudi sprejemljiva cena za potrošnika.

Boljše za okolje, boljše za nas. Rezultat takšnega načina razmišljanja je izdelke NANA izstrelil v popolnoma novo dimenzijo čiščenja. NANA čistila namreč odlikuje certifikat Ecolabel, s katerim se lahko pohvalijo le najučinkovitejši izdelki. Visoka kakovost in skrb za okolje tako nista le prazni obljubi!

Evropski certifikat za okolje - ECOLABEL

Evropski certifikat za okolje Ecolabel je certifikat, ki ga je Evropska unija vpeljala v svoj pravni red že leta 1992, njegovega pridobitelja pa zavezuje k trajni strategiji varovanja okolja v največji možni meri v celotnem življenjskem obdobju proizvodov oziroma storitev, ki jih ponuja tržišču.

Certifikat Ecolabel vam pomaga indentificirati izdelke in storitve, ki imajo manjši vpliv na okolje skozi celotno proizvodnjo – od pridobivanja surovin do končnega izdelka. Oznaka je priznana po vsej Europi. Imajo jo le okolju prijazniejši izdelki in izdelki NANA se z njim ponašajo. Super, kajne?

Ekološki, učinkoviti in naravni izdelki za čiščenje NANA imajo torej Evropski certifikat za okolje. Kaj pa to pravzaprav za dotične izdelke v resnici pomeni?

NARAVNE DIŠAVE

EKOLOŠKA BARVILA

BREZ TESTOV NA ŽIVALIH

RECIKLIRANA EMBALAŽA

Postanite del NANA zgodbe, za prihodnost gre!

Izdelki NANA so temeljiti pri čiščenju in nežni do vsega naravnega. Privlačna embalaža je reciklirana, bogastvo pa se skriva v njeni vsebini – biorazgradljivo, učinkovito in dišeče.

Okolju prijazna, učinkovita in humanitarna - NANA

Naša NANA misija je do leta 2025 doseči, da se v Sloveniji uporabljajo samo ekološka čistila in pralna sredstva, ter s tem postati zgled vsemu svetu.

To pa še ni vse! Z vsakim nakupom izdelka iz družine NANA, poleg tega, da naredite veliko uslugo tako sebi, kot tudi okolju, namenite še 5 centov za otroke socialno ogroženih družin iz vse Slovenije – projekt BOTRSTVO.

Zato vas vabimo, da nam pomagate, ter se pridružite uporabnikom naših izdelkov NANA – NAVDIH NARAVE in poskrbite za nego vašega doma in perila učinkovito in ekološko, ter s tem prispevate k ohranitvi lepega okolja in svetle prihodnosti za nove generacije. Vrnimo otrokom čisto okolje in prihodnost. Za boljši jutri!

Od vsakega prodanega izdelka namenimo …

5

centov

… za Botrstvo za otroke iz družin v stiski!