Ekološko čistilo za WC školjko bor, 750ml
Predvajaj

Navodila za uporabo in doziranje:
Dvignite straniščni pokrov. Na označenih mestih stisnite zamašek in ga zavrtite. Gel enakomerno nanesite pod rob straniščne školjke (približno 30 ml), pustite učinkovati nekaj minut, nato očistite s krtačko za sanitarije in splaknite. Pri trdovratni umazaniji pustite delovati do 30 minut. Po potrebi ponovite postopek čiščenja. S pravilnim doziranjem zmanjšate vpliv na okolje in hkrati privarčujete. Čistilo je na osnovi citronske kisline in prijetnega vonja. Oprime se notranjosti straniščne školjke in temeljito odstrani umazanijo, vodni in urinski kamen ter poskrbi za prijetno odišavljenje celotnega prostora. Ni primerno za čiščenje marmorja in drugih na kislino občutljivih materialov. Ne uporabljajte skupaj z drugimi čistili. Ni primerno za čiščenje straniščnih pokrovov. Po uporabi varno zaprite pokrovček.

Uporaba

Tudi v vseh bolje založenih trgovinah:

Ekološko čistilo za WC školjko bor, 750ml

Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo čistilo. Embalaža je reciklirana.

Nana čistilo za WC školjko temeljito očisti in prijetno odišavi z vonjem svežega bora. Zaradi priročne embalaže je čiščenje še enostavnejše. Priporočamo sprotno in redno čiščenje.

 

Brezplačna dostava

Nakup nad 40€ nagradimo z brezplačno dostavo.

3,69 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
N6022

Vsebuje: < 5% neionske površinsko aktivne snovi, mineralne kisline. Ostalo: voda, dišave, barvilo, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.

V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.

Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).

Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.

Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ekološko čistilo za WC školjko bor, 750ml
Vaša ocena