Ekološki pralni prašek ravnovesje, 2kg
Predvajaj

Dozirno posodico pralnega stroja za detergent napolnite z ustrezno količino detergenta (glej tabelo za doziranje) ter operite perilo po navodilih proizvajalcev tkanin. Učinkovito odstranjuje umazanijo in madeže na tkaninah. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev tkanin. Perite pri najnižji mogoči temperaturi. Pralni stroj vedno popolnoma napolnite. Pred pranjem ločite perilo po vrsti tkanine in stopnji umazanosti. Detergent odmerite glede na umazanost perila in trdoto vode v skladu z navodili za doziranje. Uporablja se za pranje vseh vrst belih in barvastih tkanin. Nana detergent ni primeren za pranje občutljivih tkanin, kot so: volna, svila in kašmir.

Uporaba

Tudi v vseh bolje založenih trgovinah:

Ekološki pralni prašek ravnovesje, 2kg

Učinkovit, koži in okolju prijazen, biorazgradljiv pralni prašek. Embalaža je reciklirana.

Dermatološko testiran pralni prašek s svežim vonjem naše perilo nežno odišavi in učinkovito odstrani madeže. V videzu prijetni in uporabni praktični dvo kilogramski kartonski embalaži je praška dovolj za 26 pranj. Pralni prašek Nana je učinkovit že pri nižjih temperaturah in povsem topen. Med pranjem se biorazgradljivi detergent popolnoma izplakne iz tkanine in za seboj ne pušča škodljivih ostankov.
Ekolabel certifikat zagotavlja, da lahko izdelek brezskrbno uporabljamo, ne da bi s tem škodovali okolju.

 

Brezplačna dostava

Nakup nad 40€ nagradimo z brezplačno dostavo.

10,99 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
N6002

Vsebuje: 5-15 % kationske površinsko aktivne snovi. Ostalo: voda, dišave, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.

V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.

Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).

Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.

Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ekološki pralni prašek ravnovesje, 2kg
Vaša ocena