Ekološki detergent za ročno pomivanje posode balzam, 735ml
Predvajaj

Navodila za uporabo in doziranje:
4 ml (1 čajna žlička) detergenta zadostuje za 5L vode. Posode ne pomivajte pod tekočo vodo, temveč jo potopite v pripravljeno raztopino iz priporočene količine vode in detergenta, očistite in sperite z vodo. Vsebina embalaže zadostuje za 180 pomivanj. S pravilnim doziranjem znižate stroške in varujete okolje Odličen za vsakdanjo uporabo in učinkovit pri odstranjevanju umazanije.

Uporaba

Tudi v vseh bolje založenih trgovinah:

Ekološki detergent za ročno pomivanje posode balzam, 735ml

Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo čistilo.

Embalaža je reciklirana. Nana detergent za ročno pomivanje posode balzam je nežen do naše kože. Vsebina zadostuje za 180 pomivanj posode in kuhinjskega pribora. Pri uporabi detergenta za pomivanje posode pomislimo na kemikalije, ki se dotaknejo naše kože in preidejo v telo, ostanejo celo na posodi in onesnažujejo okolje. Z uporabo Nana detergenta za pomivanje posode smo lahko brezskrbni, saj ne vsebuje nevarnih in naravi škodljivih snovi. Čista posoda, svež vonj in občutek pomirjenosti, da ni nič škodljivega ostalo na koži ali posodi, ostane za nami, ko zapustimo kuhinjo.

 

Brezplačna dostava

Nakup nad 40€ nagradimo z brezplačno dostavo.

3,99 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
N6012

Vsebuje: 5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, < 5 % amfoterne površinsko aktivne snovi. Ostalo: voda, dišave, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.

V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.

Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).

Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.

Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ekološki detergent za ročno pomivanje posode balzam, 735ml
Vaša ocena