Ekološki detergent za pranje perila ravnovesje, 1.5l
Predvajaj

Navodila za uporabo in doziranje:
Dozirno posodico pralnega stroja za detergent napolnite z ustrezno količino detergenta (glej tabelo za doziranje) ter operite perilo po navodilih proizvajalcev tkanin. Za trdovratne trdovratne madeže predhodno nanesite nekaj detergenta direktno na madež, rahlo vtrite v tkanino in operite kot običajno v pralnem stroju. Temperatura pranja 30°C do 95°C. Odlični rezultati so že pri nižjih temperaturah pranja. Uporablja se za pranje vseh vrst barvnih in belih tkanin (bombaž, lan, sintetika, mešanice sintetike in bombaža). Pralni stroj vedno popolnoma napolnite. Pri izboru temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev tkanin. Pred pranjem ločite perilo po vrsti tkanine, barvi in stopnji umazanosti. Nana detergent ni primeren za pranje občutljivih tkanin, kot so volna, svila in kašmir.

Uporaba

Tudi v vseh bolje založenih trgovinah:

Ekološki detergent za pranje perila ravnovesje, 1.5l

Učinkovit, koži in okolju prijazen, biorazgradljiv gel za pranje perila. Embalaža je reciklirana.

Dermatološko testiran tekoči detergent za pranje perila naše perilo nežno odišavi in učinkovito odstrani madeže in umazanijo. V priročni reciklirani plastenki je detergenta za 20 pranj. Detergent Nana je učinkovit že pri nižjih temperaturah in povsem topen. Med pranjem se biorazgradljivi detergent popolnoma izplakne iz tkanine in za seboj ne pušča škodljivih ostankov.
Ekolabel certifikat zagotavlja, da lahko izdelek brezskrbno uporabljamo, ne da bi s tem škodovali okolju.

 

Brezplačna dostava

Nakup nad 40€ nagradimo z brezplačno dostavo.

9,19 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
N6005

Vsebuje: 5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, milo. Ostalo: voda, encimi, dišave, barvilo, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.

V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.

Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).

Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.

Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ekološki detergent za pranje perila ravnovesje, 1.5l
Vaša ocena