Ekološke kapsule za pranje perila, 420 g
Predvajaj

Navodila za uporabo in doziranje:
Kapsulo z detergentom za pranje perila vstavite v boben pralnega stroja, dodatne umazano perilo in operete perilo po navodilih proizvajalca tkanin. Odlični rezultati že pri nižjih temperaturah pranja. Uporablja se za pranje vseh vrst obarvanih in belih tkanin (bombaž, lan, sintetika, mešanica sintetike in bombaža). Pred pranjem ločite perilo po vrsti tkanine, barvi in stopnji umazanosti. Pri bolj umazanem perilu, več umazanega perila ali bolj trdi vodi uporabite dve kapsule. Nana kapsule niso primerne za pranje občutljivih tkanin, kot so volna, svila in kašmir. Po uporabi pakiranje znova zapremo in shranimo na suhem, izven dosega otrok. Izogibajte se ravnanju s kapsulami z mokrimi rokami.

Uporaba

Tudi v vseh bolje založenih trgovinah:

Ekološke kapsule za pranje perila, 420 g

Učinkovite, koži in okolju prijazne, biorazgradljive kapsule za pranje perila. Embalaža je reciklirana.

Dermatološko testiran detergent za pranje perila v kapsulah naše perilo nežno odišavi, učinkovito odstrani madeže in umazanijo. V priročni reciklirani embalaži je 28 kapsul za 28 pranj. Pranje perila še nikoli ni bilo lažje, samo vrzite kapsulo v stroj in uživajte v dodatnem času zase. Med pranjem se biorazgradljive kapsule popolnoma raztopijo in izplaknejo iz tkanine in za seboj ne puščajo škodljivih ostankov. Ecolabel certifikat zagotavlja, da lahko izdelek brezskrbno uporabljamo, ne da bi s tem škodovali okolju.

Brezplačna dostava

Nakup nad 30€ nagradimo z brezplačno dostavo.

14,99 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
N6048

Vsebuje: 15-30% neionske površinsko aktivne snovi, 5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, milo.

Ostalo: voda, encimi, dišave, barvilo, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone). Vsebuje: encimi, konzervans (Laurylamine, Dipropiylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ekološke kapsule za pranje perila, 420 g
Vaša ocena