Ekološke kapsule za pranje perila, 420 g
Predvajaj

Navodila za uporabo in doziranje:
V boben pralnega stroja naložite umazano perilo, dodajte kapsulo z detergentom za pranje perila in operite po navodilih proizvajalca tkanin. Rezultati so odlični že pri nižjih temperaturah pranja. Kapsule se uporablja za pranje vseh vrst obarvanih in belih tkanin (bombaž, lan, sintetika, mešanica sintetike in bombaža). Pred pranjem perilo ločite po vrsti tkanine, barvi in stopnji umazanosti. Pri bolj umazanem perilu, več umazanega perila ali bolj trdi vodi uporabite dve kapsuli. Nana kapsule niso primerne za pranje občutljivih tkanin, kot so volna, svila in kašmir. Po uporabi pakiranje zaprite in shranite na suhem, izven dosega otrok. Izogibajte se ravnanju s kapsulami z mokrimi rokami.

Uporaba

Tudi v vseh bolje založenih trgovinah:

Ekološke kapsule za pranje perila, 420 g

Učinkovite, koži in okolju prijazne, biorazgradljive kapsule za pranje perila. Embalaža je reciklirana.

Dermatološko testiran detergent za pranje perila v kapsulah naše perilo nežno odišavi, učinkovito odstrani madeže in umazanijo. V priročni reciklirani embalaži je 28 kapsul za 28 pranj. Pranje perila še nikoli ni bilo lažje, samo vrzite kapsulo v stroj in uživajte v dodatnem času zase. Med pranjem se biorazgradljive kapsule popolnoma raztopijo in izplaknejo iz tkanine in za seboj ne puščajo škodljivih ostankov. Ecolabel certifikat zagotavlja, da lahko izdelek brezskrbno uporabljamo, ne da bi s tem škodovali okolju.

Brezplačna dostava

Nakup nad 40€ nagradimo z brezplačno dostavo.

14,99 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
N6048

Vsebuje: 15-30% neionske površinsko aktivne snovi, 5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, milo.

Ostalo: voda, encimi, dišave, barvilo, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone). Vsebuje: encimi, konzervans (Laurylamine, Dipropiylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave...

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ekološke kapsule za pranje perila, 420 g
Vaša ocena