Ekološko čistilo za kopalnico in vodni kamen zeleni čaj, 735ml
Predvajaj

Navodila za uporabo in doziranje:
Sredstvo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 5 minutah površino temeljito sperite z vodo ali dobro obrišite z vlažno krpo. Če je obloga vodnega kamna trdovratna, čiščenje ponovite. Če na površini ostanejo lise, jo nežno zbrišite s suho krpo ali papirno brisačo. Brez težav odstrani zasušeno milo in ostanke vodnega kamna v kopalnih kadeh, tuših, na umivalnikih ploščicah in na kopalniških armaturah. S površin odstrani obloge, jih zaščiti ter tako zagotavlja lažje in manj npogosto čiščenje.

Uporaba

Tudi v vseh bolje založenih trgovinah:

Ekološko čistilo za kopalnico in vodni kamen zeleni čaj, 735ml

Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo čistilo.

Kopalnica. Prostor, za katerega si želimo, da je brezhibno čist v vsakem trenutku. Prostor, kjer smo brezkompromisni do umazanije. Z Nana čistilom za kopalnico jo bomo odstranili nežno a učinkovito, hkrati pa odgovorno do okolja in našega zdravja.

 

Brezplačna dostava

Nakup nad 40€ nagradimo z brezplačno dostavo.

3,99 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
N6016

Vsebuje: < 5% neionske površinsko aktivne snovi, mineralne kisline. Ostalo: voda, dišave, barvilo, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.

V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.

Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).

Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.

Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete: Ekološko čistilo za kopalnico in vodni kamen zeleni čaj, 735ml
Vaša ocena
Ne uporabljajte za čiščenje marmorja, površin iz apnenca, emajliranih površin oz. površin, ki so občutljive na kisline. Pred čiščenjem navlažite fuge. Čistilo najprej preizkusite na majhnem, neopaznem mestu. Ne uporabljajte skupaj z drugimi čistili. Namen