© 2018 Bioritem d.o.o. Vse pravice pridržane.

Bodimo odgovorni

VRNIMO OTROKOM
ČISTO OKOLJE
IN PRIHODNOST

Že star indijanski pregovor nas opozarja na to da okolje ni naše, niti ni od naših staršev, temveč smo si ga sposodili od naših otrok. Poleg čistega okolja je potrebno vsem otrokom vrniti tudi svetlo prihodnost. V sodelovanju s projektom Botrstvo, skupaj z vami od vsakega prodanega NANA izdelka namenimo 5 centov za otroke iz družin v stiski iz vse Slovenije.

NE MOREMO SPREMENITI CELEGA SVETA, LAHKO PA NAREDIMO SVOJ DELČEK.

Z VSAKIM NAKUPOM NANA IZDELKA NAMENITE 5 CENTOV ZA OTROKE - PROJEKT BOTRSTVO.

Botrstvo

Projekt Botrstvo v Sloveniji je pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje nastal leta 2010. Namenjen je otrokom in mladostnikom iz družin v stiski z vse Slovenije, ki potrebujejo dodatno podporo in pomoč za izboljšanje kakovosti življenja. Skozi Botrstvo si prizadevamo za zmanjšanje socialne izključenosti otrok in mladostnikov zaradi revščine ter omogočanje boljših pogojev za zdrav in spodbuden razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov. Otrokom in mladostnikom želimo omogočiti enako vrednejše pogoje v primerjavi z vrstniki, vključevanje v šolske in obšolske dejavnosti, organiziran prosti čas, pogosto pa jim preko Botrstva omogočamo tudi dostop do šolske prehrane in osnovnih potrebščin za življenje.

NANA misija

do leta 2025 doseči, da se v Sloveniji uporabljajo samo ekološka čistila in pralna sredstva in s tem postati tudi vzgled svetu.

Ne moremo spremeniti celega sveta, lahko pa naredimo svoj delček 😊

Skupaj nam bo uspelo 😊

TOP